The smart Trick of Cazare Predeal la Hotel Carmen That No One is Discussing

Wiki Article

hotel

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să deal withți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Hotel Carpați delivers usage of a spa area along with a restaurant presenting Romanian Delicacies, 5577 feet with the closest ski slope in Predeal.

This property informed us they've implemented certain methods throughout some or these groups: waste, water, energy and greenhouse gases, place and Local community, and character.

Immediate Reserving isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the web din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

The staff members was Remarkable—always welcoming and able to assist with nearly anything we would have liked. The restaurant experienced terrific food items, and the general ambiance of your hotel was heat and welcoming.

Pentru copiii în vârstă de 12 ani și mai mari se vor percepe tarife de adulți la această proprietate.

am plecat cu o seara mai devreme deoarece zgomotul este infernal la camerele cu vedere la strada am fost mutata in alta digital camera insa in aceasta mirosea urat mocheta veghe sau pur si simplu mobilierul insa era un miros de "statut" care se impregna in haina fiind cu un bebe de nici 4 luni groaznic, aer conditionat standard nu exista in nici o digital camera sunt cele potabile treatment nu sunt Cazare Predeal bune de nimic si fac un zgomot infernal, din three nopti am reusit sa stam doar two si acelea cu chin, trebuiesc cazari predeal remediate lucruri nu este un hote de 4 stele la a hundred pe seara lucrurile trebuiau sa stea altfel, legat de agentie al tot trimis mesaje nici macar un buna ziua nu am primit legat de toata aceast situatie in conditia in treatment ei stiau de aces hotel cel putin din recenzii si am completat datele bebelusului sa nu ma lase sa dau atatia bani pe nimic :)! rlate a

Hotel Carmen este situat in centrul orasului Pitesti, pe bulevardul principal, in apropiere de Piata Muntenia si de Parcul 1907, fiind best pentru un metropolis split sau pentru turistii treatment calatoresc in interes de afaceri.

Apartament Veverițe se află în Slănic Moldova și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere la munte, precum și o grădină și pârtie de schi. Proprietatea consist of vedere la râu și la grădină.

Remarkable hotel! It is a shame the cazarea predeal restaurant was functioning just for breakfast on account of not enough tourists. Normally, the most beneficial hotel boutique in Predeal.

Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, on the net cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).

Locatia are o gradina generoasa in treatment poti sa te relaxezi pe timp de vara.Ne-a placut ca ne-au asigurat patut pentru bebe si scaun de masa.Ne-am simtiti bine si noi si copilul,loc curat si calduros cu toate facilitatile necesare pentru o vacanta.

Am centralizat aici toate ofertele de Revelion din Romania, ce pot fi rezervate on the net. Găsești și oferte de Cazare Predeal Revelion la munte cu piscină interioară sau locații cu piscină exterioară cu apă termală.

Immediate Booking iti ofera posibilitatea sa cauti cazari predeal destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare fashionable.

Report this wiki page